14 November 2010

Verjaardagsfeest Lore

Ik had me nooit een zonnige voorstelling gemaakt van Lore's verjaardag in november, maar hier in Australie kan dat dus wel. Het was een lekkere 28 graden, dus het grootste gedeelte van de fun speelde zich af in het zwembad. We waren wat verbaasd dat het hier blijkbaar de gewoonte is dat de mama's en papa's ook op het feestje aanwezig blijven, maar het werd een heel gezellige boel met iedereen tesamen!

3 comments:

  1. Jaja, zo goed als alle ouders blijven hier bij hun kinderen tijdens feestjes. Andere gewoontes... 't Zag er in elk geval een heel gezellig feestje uit. En de cake is ook heel leuk!

    ReplyDelete
  2. We hadden 3 kindjes en de buren uitgenodigd en er waren uiteindelijk 10 volwassenen en 8 kinderen, en dan tel ik nog niet de buurjongen en zijn vrienden die ook het zwembad even onveilig kwamen maken en een vriendin van de buurvrouw die ook nog binnenwipte met haar tweeling! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
    Nele, nog eens bedankt voor de taart-tip, het is wel duidelijk waar ik de mosterd heb gehaald ;-)

    ReplyDelete
  3. Geen probleem Tine. Goeie ideeen zijn er om gebruikt te worden. En ik had het ook uit een boek gehaald :-). Zolang de dochters er maar blij mee zijn...

    ReplyDelete