12 February 2013

Gezinsuitbreiding


Zo ziet ons nieuwe, uitgebreide gezin er uit. De familie Recoules bestaande uit Greet, Mike, Casper en Sterre wonen ondertussen 4 weken bij ons en zo samen onder 1 dak is een gezellige boel en voelt aan als een groot gezin. We komen heel goed overeen en ook de kinderen zijn beste maatjes geworden ondanks het leeftijdsverschil.
Het is eigenlijk wel een grappige story hoe de wegen van onze 2 gezinnen zich kruisen. Greet, Mike en de kindjes hebben bijna 7 jaar in Omokoroa gewoond in Nieuw-Zeeland. Eind 2009 kwamen zij op de Belgische televisie in het programma 'We are from Belgium'. Deze aflevering haalde bij ons de droom om een tijdje in het buitenland te wonen weer helemaal boven, en was de direkte aanleiding voor ons Australië avontuur. Begin 2011 zijn we een paar dagen gaan logeren bij hen in Nieuw-Zeeland. En nu zijn zij dus op hun beurt weer geëmigreerd naar Australië en wonen voorlopig bij ons in. Eind van de week trekken ze in een eigen huisje, maar dat is maar 1 straat verder, dus we zullen mekaar nog veel kunnen zien.

2 comments:

 1. Hey Belgen,

  Ik kwam toevallig jullie blog tegen toen ik op zoek was naar iets van NZ. Leuke blog! Wij wonen ondertussen al een tijdje in Melbourne en proberen zo veel mogelijk te reizen. Dus bij gelegenheid moeten we zeker eens afspreken. Of moest je in de buurt van Melbourne komen, laat maar horen.

  Johan & Bo
  johanbodownunder@gmail.com

  Blog: www.johanbodownunder.blogspot.com.au

  ReplyDelete
 2. Hi Dear,

  i Like Your Blog Very Much..I see Daily Your Blog ,is A Very Useful For me.

  Logeren bij Belgen in een exclusieve vakantievilla gelegen in het midden van Portugal. Rust midden in een prachtige natuurlijke omgeving met zicht op de hoogste bergketen van Portugal.

  Visit Now - http://www.portugalvilla.eu/

  ReplyDelete