31 July 2010

Home sweet home

Maandagavond konden we gewapend met een stel matrassen en donsdekens van IKEA in ons huis trekken. De dagen nadien hadden we veel werk met verder dringende huisraad aankopen, meubels in mekaar steken, en een hoop administratie die bij een verhuis komt kijken.
Het is nog een beetje kamperen, want de zeecontainer uit Belgie moet nog arriveren (volgende week donderdag). Het bevalt ons zeer goed in het huis. Er is genoeg ruimte, een hoop ingemaakte kasten en vooral een zeer aangename tuin die een paradijs is voor vogels. De kinderen hebben al veel vogels leren herkennen en het is grappig om Korneel 'Kookaburra' te horen zeggen, terwijl hij eigenlijk nog niet zo'n ruime woordenschat heeft.
Er wonen veel kinderen in de buurt, er zijn dus een hoop potentiele speelkameraden. We zijn al eens op bezoek geweest bij de vriendelijke buurvrouw die 4 kinderen heeft. Lore kon het meteen goed vinden met de 2 meisjes van 10 en 12 jaar, dat belooft.
Het huis is wel totaal niet geisoleerd en heeft geen centrale verwarming, zoals de meerderheid van de huizen hier. Australie in de winter is dus niet voor koukleumen, maar dat zijn we gelukkig niet. We kijken natuurlijk wel uit naar de lente en de zomer, vooral om een frisse duik te kunnen nemen in het lonkende zwembad!

1 comment:

  1. Dankzij de buurvrouw konden jullie de eerste gasten ontvangen :-) We hebben ervan genoten, bedankt en tot dinsdag !
    Sabine en co

    ReplyDelete