06 December 2011

Huis gevonden in Cleveland!
Ik heb net het verlossende telefoontje gekregen: onze huuraanvraag is goedgekeurd voor het huis dat we op het laatste nippertje hebben kunnen bezichtigen en dat ons erg beviel!
Het is een beetje een ouderwets huis, maar wel netje in orde èn met airconditioning, een zwembad, een overdekt terras, veel speelruimte voor de kids, en genoeg garage/carportruimte voor 2 auto's, 6 fietsen en een campertrailer (ook niet evident!).
De locatie van het huis is ook super. In een zeer rustige straat waar veel gezinnen wonen, met om de hoek het fiets/wandelpad langs de kust en een groot park met speeltuin.
We weten nu ook al dat Lore naar haar favoriete school kan gaan, want die is maar 1 km van het huis. De school is mooi ingebed in het groen, en heeft heel wat faciliteiten: een eigen zwembad, grote sportvelden, een immense polyvalente zaal waar heel wat optredens plaatsvinden van o.a. het schoolkoor, de schoolbands, en een musical elke 2 jaar. Wat we ook zeer positief vinden is dat de school echt streeft naar de totale ontwikkeling van elk kind. Naast taal en rekenen, leren alle kinderen een instrument, hebben ze een speciale Art teacher, leren alle kinderen vanaf Prep een tweede taal: Frans (als dat niet goed uitkomt!),... Misschien wel het meest speciale van de school is dat ze in een groene koala-corridor ligt en koala's af en toe op bezoek komen naar de speelplaats!
We zien het dus helemaal zitten, 19 januari trekken we in ons nieuwe huis!

No comments:

Post a Comment