22 July 2012

Vakantie in België


Het was goed, heel goed zelfs! We hebben er enorm van genoten om familie en vrienden terug te zien. Ook de kindjes vonden het heerlijk om zoveel tijd te kunnen doorbrengen met de oma's en opa's en hun neefjes en nichtjes. De timing zat goed, want we konden heel wat feesten meepikken: schoolfeest in Moorsel, lentefeest van Mats, communiefeest van Kamiel, jaarlijkse BBQ van familie Van Cronenburg, bijeenkomst van de familie van mijn mama aan zee en het Volleybaltornooi in Moerbeke. Voor ons Lore organiseerden we ook een leuk lentefeest: een circusworkshop in de Circusplaneet.
En dan is de zomer natuurlijk ook de tijd van het jaar voor pret aan de zee voor de kindjes en concerten en festivals voor de mama en papa: we gingen een dagje naar Rock Werchter, zagen een wondermooi concert van Buurman in Bonheiden, en een concert van Ozark Henry samen met het Nationaal Orkest van Belgie. Hoogtepunt van het verblijf was de geboorte van Thomas, het tweede kindje van mijn zus. Hij werd een weekje te vroeg geboren, op volle maan (dat kan toch geen toeval zijn!) en zo hadden we nog ruim de tijd om kennis te maken met dit schattige kereltje.
We hebben nog maar eens beseft dat onze thuis nog steeds in Belgie is, ook al is de zomer daar een mix van zon en regen ;-)

1 comment:

 1. Hallo daar,

  Toffe blog hoor.

  Jullie kennen mij niet dus vragen jullie zich waarschijnlijk wel af waarom ik dit berichtje op jullie blog achterlaat. Ik ben Eef en woon momenteel met mijn man en 2 kindjes in Antwerpen. Wij onderzoeken echter de mogelijkheid om te emigreren naar nieuw-zeeland.Daarom had ik graag contact gehad met jullie nieuw-zeelandse vrienden Mike en Greet. Zou het mogelijk zijn om een E-mail adres of andere contactgegevens te krijgen zodat ik met hen contact kan opnemen. Als zij dat natuurlijk ook willen. Ik zal mijn E-mailadres achterlaten zo kunnen zij ook altijd contact met ons op nemen.
  simbaeef@telenet.be
  Alvast bedankt en hopelijk ...

  Eef,Kevin Eline en Finn

  ReplyDelete