07 October 2010

Speeddate met de 'Reds'

Deze morgen zijn Barbara, Jan, Jozefien en Sebastiaan (http://redsgodownunder.blogspot.com/) gearriveerd in Australie. Ze maakten een tussenlanding in Sydney voor ze verder vlogen naar hun definitieve bestemming Melbourne. Het eerste plan was dat wij een fiets van hen zouden overnemen omdat er minder kilo's bagage toegelaten zijn op de binnenlandse vlucht. Uiteindelijk is de fiets moeten achterblijven in Belgie, omdat Etihad strenger is geworden en niet langer gratis 30 kg/pp toelaat (zoals bij ons en Sabine en co het geval was). We zijn alsnog naar de luchthaven gegaan, want we keken uit naar het weerzien. Het was effe spannend, want ze waren via de transitzone naar de domestic airport moeten gaan en zaten dus al aan de gates. Wij zijn dus koelbloedig door de security gegaan zonder boarding pass, no problemo :-)
Het was plezant mekaar terug te zien en we hebben al afgesproken om samen Kerst te vieren, hier in Wollongong of bij hen in Melbourne, dat zien we nog wel.

1 comment:

  1. Het was fantastisch om jullie nog eens terug te zien. Je ziet meteen aan het schoeisel wie al langere tijd een Aussie is en wie niet, maar no worries, we gaan eerstdaags om schoenen :-)) Verder kijken we uit naar een huurhuis waar we jullie kunnen ontvangen en indien we geen deftig huis vinden komen we gewoon een duik in jullie zwembad nemen terwijl we even een break nemen van onze kartonnen dozen onder de Bolte bridge hier in Melbourne :-)

    ReplyDelete