17 October 2010

Spring Cycle

De 'Spring Cycle' is het fietsevenement van het jaar in Sydney, dat mochten we dus niet missen! Het was zalig om voor de verandering eens 'king of the road' te mogen zijn en op het gemakske te kunnen peddelen over de beroemde Sydney Harbour Bridge, door het Central business district, langs de haven, door buitenwijken en ook door een stuk natuurgebied met mangrove. Goed voor 50 km fietsplezier en ook wel een beetje zadelpijn ;-)

4 comments:

  1. Ziet er leuk uit. Coole fiets voor Lore. Heeft die heel de tijd meegetrapt?

    ReplyDelete
  2. Ja, Lore heeft heel flink meegetrapt. Een dochter van haar ouders he ;-) Natuurlijk zijn we vaak gestopt aan een speeltuintje onderweg en als ze te moe werd op het einde, kon ze gewoon haar voetjes op de baar zetten.

    ReplyDelete
  3. Hier ook op 17 oktober een heuse fietshappening. Around the bay of zoiets. Aangezien wij nog geen fietsen hebben (ook seb niet ;-)) hebben we vanuit onze auto toegekeken naar al die spierbundels die het hier aankunnen om die bergen te beklimmen.

    ReplyDelete
  4. Wij hadden geen bergen in de Spring Cycle, wel veeeel bruggen en een paar pittige heuveltjes waar de sissi's afstapten en wij natuurlijk koppig bleven fietsen ;-)
    BTW: heeft Jozefien nu haar eigen blog-profiel? Die is er vroeg bij :-)

    ReplyDelete